Ce este nou

Fii la curent cu toate noutățile

Grupurile de ucenicizare au reluat întâlnirile de duminică seara (în biserică sau în case), începând cu 19 mai. Duminica din 26 mai, seara am avut ocazia să ne închinăm împreună cu Corul Evanghelic. Puteți urmări concertul de cântări aici. În celelalte duminici din luna iunie grupurile se vor întâlni după ritmul normal. Dacă nu te-ai înscris încă la un grup, află detalii aici.

Dacă Dumnezeu ți-a vorbit și vrei să-L cunoști mai mult și să-L mărturisești în apa botezului, înscrie-te acum la cursul de cateheză. Vino în fiecare duminică de la 09:00 la bibliotecă

Preadolescenții și-au reluat întâlnirile după vacanța de iarnă. Vino și tu vineri, de la 18:30 la Capelă. Dacă ești adolescent te așteptăm tot vineri, de la 19:00 la mansardă.

Tinerii EuTiH și-au reluat întâlnirile și au început o nouă serie intitulată Fapte 29. Alătură-te și tu unui nou sezon de provocări în cunoașterea lui Dumnezeu! Mai multe detalii aici.

În data de 1 iunie 2024, de Ziua Copilului, an avut un eveniment evanghelistic în curtea Bisericii. Peste 200 de copii împreună cu părinții lor ne-au trecut pragul și au participat la circuitul care cuprindea tobogan, trambuline, jocuri dinamice și o lecție biblică. Vezi imagini aici

În data de 18 mai 2024 a avut loc Picnicul Bisericii Harul. A fost un timp de socializare, părtășie și relaxare într-un cadru natural în parcul IOR. Ne-am bucurat de vremea frumoasă, am jucat volei și am întărit relațiile dintre noi.

Expoziția Drumul spre Adevăr s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru rugăciuni și implicare. Imagini pot fi vizualizate aici și aici. În curând va fi și un videoclip disponibil.

În fiecare duminică grupuri de credincioși merg în biserica Baptistă din Puieni pentru a susține lucrarea de acolo și pentru a încuraja credincioșii puțini la număr.

De asemenea, în fiecare a treia duminică din luna, un grup de credincioși din Biserica Harul participă la slujbele Bisericii Baptiste din Crevedia pentru a întări credincioșii de acolo.

În perioada 5-9 iunie a avut loc o nouă călătorie de slujire în Ucraina pentru a încuraja oamenii aflați în suferință oferindu-le ajutoare umanitare dar mai ales mângâiere spirituală. Echipa de slujitori a ajuns până aproape de front, încurajând soldații și sprijinindu-i prin ajutor punctual. Vă mulțumim că ați susținut în rugăciune echipa.

 

În fiecare zi de luni și miercuri se merge în slujire în penitenciarele din jurul Bucureștiului și din Giurgiu pentru derularea programelor educative. Dacă dorești să te implici, ia legătura cu Dan Stoican, coordonatorul lucrării: 0724.132.970.

 

O parte din slujitorii cu cântarea ai Bisericii Harul împreună cu un grup de tineri au vizitat pe 16 decembrie localitățile Icoana și Potcoava din județul Olt pentru a susține un concert evanghelistic de colinde. Vestea Nașterii Mântuitorului a răsunat atât într-o bisericuță de țară cât și într-o sală de sport a liceului din orașul Potcoava. Bucuria a fost foarte mare iar Evanghelia a fost vestită la peste 100 de oameni. Mai multe detalii puteți vedea aici.

Zilele acestea continuăm să ne rugăm pentru toți copiii și părinții care au auzit Evanghelia în cadrul evenimentului de 1 iunie. De asemenea continuăm să ne rugăm pentru elevii care se pregătesc de Examenul de Bacalaureat dar și pentru studenții care sunt în sesiune.