Misiune in Penitenciare

Sustinem cu resurse umane si financiare misiunea în penitenciarele Jilava, Rahova, Giurgiu.

Sfanta Evanghelie a lui Matei, capitolul 25:31-40: „Cand va veni Fiul omului in slava Sa, cu toti sfintii ingeri, va sedea pe scaunul de domnie al slavei Sale. Toate neamurile vor fi adunate inaintea Lui. El ii va desparti pe unii de altii cum desparte pastorul oile de capre si va pune oile la dreapta, iar caprele la stanga Lui.

Atunci Imparatul va zice celor dela dreapta Lui: „Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia, care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii. Caci am fost flamand si Mi-ati dat de mîncat; Mi-a fost sete, si Mi-ati dat de baut; am fost strain, si M-ati primit; am fost gol, si m-ati imbracat; am fost bolnav, si ati venit sa Ma vedeti; am fost in temnita, si ati venit pe la Mine.”

Atunci cei neprihaniti Ii vor raspunde: „Doamne, cand Te-am vazut noi flamand, si Ti-am dat sa mananci? Sau fiindu-Ti sete, si Ti-am dat de ai baut? Cand Te-am vazut noi strain, si Te-am primit? Sau gol, si Te-am îmbracat? Cand Te-am vazut noi bolnav sau in temnita, si am venit pe la Tine?”

Drept raspuns, Imparatul le va zice: „Adevarat va spun ca, ori de cate ori ati facut aceste lucruri unuia din acesti foarte neinsemnati frati ai Mei, Mie mi le-ati fãcut.”

misiune-in-penitenciare

Pin It on Pinterest

Share This