Crezul Nostru

Noi credem în Sfintele Scripturi, asa cum au fost ele date în original de Dumnezeu, ca fiind inspirate de Dumnezeu, infailibile si demne de toata încrederea si ca fiind autoritatea suprema în toate problemele de conduita si credinta.

Noi credem într-un singur Dumnezeu, existând etern în trei Persoane: Tatal, Fiul si Duhul Sfânt. Dumnezeu este suveran peste întreaga creatie.

Noi credem în Divinitatea Domnului Isus Cristos, în întruparea Lui prin nasterea din Fecioara, în viata Lui umana fara pacat, în moartea Lui înlocuitoare si ispasitoare, în Învierea Lui în trup, în înaltarea Lui la cer, în lucrarea Lui ca singur Mijlocitor la Tatal.

Noi credem ca omul este pierdut din cauza faptului ca prin neascultare a iesit de sub autoritatea lui Dumnezeu.

Noi credem ca pentru mântuire este nevoie de întoarcerea omului sub autoritatea lui Dumnezeu.

Noi credem ca mântuirea omului pierdut a fost câstigata de Domnul Isus prin jertfa Lui pe cruce si ca aceasta se obtine prin pocainta si credinta.

Noi credem ca pentru mântuirea omului pacatos si pierdut este absolut necesara nasterea din nou prin Cuvântul lui Dumnezeu si prinDuhul Sfânt.

Noi credem ca Duhul Sfânt, care locuieste în cel credincios, îl ajuta pe acesta sa traiasca o viata sfânta, sa-L marturiseasca pe Domnul Isus Cristos si sa lucreze pentru El.

Noi credem în Biserica Universala care este trupul lui Cristos format din toti cei mântuiti din toate timpurile si locurile, de pe pamânt si din cer.

Noi credem ca Biserica locala este expresia vizibila pe pamânt a Trupului lui Isus Cristos. Ea are menirea de a-L proslavi pe Dumnezeu, de a-i zidi spiritual pe credinciosi si de a vesti Evanghelia.

Noi credem în unitatea prin Duhul Sfânt a tuturor credinciosilor nascuti din nou.

Noi credem în învierea celor mântuiti si a celor pierduti: cei mântuiti vor învia pentru viata vesnica, iar cei pierduti vor învia pentru osânda vesnica.

Noi credem în a doua venire în trup a Domnului Isus Cristos si în strângerea noastra cu El în glorie.

Pin It on Pinterest

Share This