Blog

Psalmul 119:1 Ferice de cei fara prihana in calea lor, care umbla intotdeauna dupa Legea Domnului!

Comunicat

Categories: Biblie

Credem și mărturisim că Dumnezeu este Suveran și că nimic nu se întâmplă fără voia Lui! Încurajăm toți membrii bisericii să se roage lui Dumnezeu și să respecte recomandările autorităților în această perioadă.

În contextul național și internațional actual și ținând cont de ordinele Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență (CNSSU) cu privire la măsurile de limitare a efectelor pandemiei virusului CoVid-19, comitetul Bisericii „Harul” vă aduce la cunoștință următoarele:

1. Duminică, 15 martie, slujbele bisericii nu se suspendă, ci se modifică astfel încât să avem două servicii divine succesive cu un număr maxim de 99 de persoane la o slujbă într-o sală.

2. Orarul slujbelor pentru 15 martie este următorul:
Dimineața: 9:00 – 10:30 // 11:00 – 12:30
Seara: 17:30 – 18:30 // 19:00 – 20:00

3. Slujbele din sala mare a bisericii vor fi transmise LIVE atât în Capelă (unde vor putea participa încă aprox. 40 de persoane), cât și pe pagina de Facebook a Bisericii „Harul”.

4. Recomandăm persoanelor vârstnice, și mai ales celor cu afecțiuni cronice, să se închine acasă și să nu vină în spațiul public la serviciul divin.

5. Menționăm că toate sălile au fost dezinfectate de către o firmă autorizată și recomandăm tuturor participanților să respecte regulile de igienă pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul CoVid-19.

6. Încurajăm orice persoană care are nevoie de ajutor să contacteze păstorii, prezbiterii sau liderii grupurilor de ucenicizare.

Ne rugăm ca în această perioadă să ne apropiem de Dumnezeu și de semenii noștri care au nevoie de ajutor; să nu ne îngrijorăm, iar pacea lui Dumnezeu care întrece orice pricepere să ne păzească inimile și gândurile în Hristos Isus (Filipeni 4:7).

Pin It on Pinterest

Share This