Blog

Psalmul 119:1 Ferice de cei fara prihana in calea lor, care umbla intotdeauna dupa Legea Domnului!

Comunicat Actualizat

Categories: Biblie

În conformitate cu Hotărârea nr. 11 din 13.03.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSSU) adoptată sâmbătă, 14 martie, prin care se restricționează activitățile, inclusiv cele religioase, care presupun participarea a peste 50 de persoane într-un spațiu închis, comitetul Bisericii „Harul” vă aduce la cunoștință următoarele:

1. Duminică, 15 martie, slujbele bisericii nu se suspendă, ci se modifică astfel încât să avem două servicii divine succesive cu un număr maxim de 49 de persoane la o slujbă într-o sală.

2. Orarul slujbelor pentru 15 martie este următorul:
Dimineața: 9:00 – 10:30 // 11:00 – 12:30
Slujbele de seara se suspenda!

3. Slujbele din sala mare a bisericii vor fi transmise LIVE atât în Capelă (unde vor putea participa încă aprox. 20 de persoane), cât și pe pagina de Facebook a Bisericii „Harul”.

4. Recomandăm persoanelor vârstnice, și mai ales celor cu afecțiuni cronice, dar și familiilor cu copii mici, să se închine acasă și să nu vină în spațiul public la serviciul divin.

5. Menționăm că toate sălile au fost dezinfectate de către o firmă autorizată și recomandăm tuturor participanților să respecte regulile de igienă pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul CoVid-19 (spălat pe mâini imediat după intrarea în holul bisericii, exprimarea salutului doar verbal, fără a da mâna unii cu ceilalți și păstrarea distanței de aprox. 1 metru)

6. Încurajăm orice persoană care are nevoie de ajutor să contacteze păstorii, prezbiterii sau liderii grupurilor de ucenicizare.

Ne rugăm ca în această perioadă să ne apropiem de Dumnezeu și de semenii noștri care au nevoie de ajutor; să nu ne îngrijorăm, iar pacea lui Dumnezeu care întrece orice pricepere să ne păzească inimile și gândurile în Hristos Isus (Filipeni 4:7).

Pin It on Pinterest

Share This